Inscripció
  • TEL 608 744 001 - 678 676 634

Inscripció VI Critèrium del Vallès Classics

8 Juliol 2017

Forma de pagament
Ingrés en efectiu o transferència bancària a favor de Escuderia Vall del Tenes a l’entitat i número següent:
BANC SABADELL ES59 0081 0021 48 0001132516

Data límit
05/07/2017

Competidor

Pilot

Copilot

Dades del Vehicle

Trofeus

Drets d'Inscripció

El concursant i/o conductors (Pilot i Copilot) pel sol fet d’inscriure’s a la prova assenyalada en l’encapçalament i signar aquesta sol·licitud d’inscripció, declaren conèixer i haver llegit les normes esportives i tècniques reconegudes pel Codi Esportiu Internacional, els reglaments de la i F.C.V.C., el Reglament Particular de la prova i els seus annexes, els quals se sotmeten, acceptant-los sense cap reserva tant a sí mateix com per tots els membres de l’equip. Al mateix temps declarem: Que som conscients que practiquem un esport de risc i eximim de qualsevol responsabilitat a l’Entitat Organitzadora, al Comitè Organitzador, als Oficials de la prova, a la F.C.V.C. i a les demés entitats i col·laboradors de la mateixa de qualsevol dany o lesió ocorregut durant la prova, i renunciem a formular qualsevol demanda i/o denuncia contra les entitats i/o persones anomenades.
El concursant i/o conductors reconeixen que les dades de la inscripció son certes i fa constar que té tota la documentació del vehicle en regla, es a dir, permís de circulació, l’assegurança obligatòria i el permís de conduir.

Accepto que les meves dades siguin incloses en un fitxer de dades propietat de Escuderia Vall del Tenes amb la finalitat que l'esmentada Fundació pugui realitzar les gestions i comunicacions pertinents. D'acord amb la Llei 15/1999 (Protecció de dades) i la Llei 34/2002 (LSSI) podré exercir els meus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant correu electrònic a escuderiavalldeltenes@hotmail.com

comparteix amb nosaltres

Escuderia Vall del Tenes

Organitzem
Pujada a Sant Feliu de Codines
Critèrium del Vallès Clàssics

Tel 608 744 001
Tel 678 676 634

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Colaboradors VTS

ajuntamentvallfocttasant feliu